Rågsved

Akut tandvård

Behöver du akut tandvård? Hos Tandvård i Centrum erbjuder vi snabba tider och drop-in 09.00-14.30 för att ta hand om dina akuta tandproblem. Vi förstår att tandbesvär kan uppstå plötsligt och orsaka obehag och smärta. Därför strävar vi efter att erbjuda våra patienter den omedelbara vård de behöver, när de behöver den.

Tandvärk kan vara ett tecken på olika tandproblem, såsom karies, tandlossning, tandinfektion eller tandfraktur. Att ignorera tandvärk kan leda till komplikationer (t.ex. infektion med spridning eller tandförlust) och kan komma att kräva mer behandling för att åtgärda problemet. Därför är det viktigt att söka hjälp för akuta besvär så snart som möjligt.

Vårt erfarna team av tandläkare och tandvårdspersonal är här för att ge dig en snabb professionell bedömning. Vi kommer att undersöka din mun och diagnosticera orsaken till dina akuta besvär och informera om lämplig behandlingsplan.


Kom till oss för akut tandvård så att vi kan ge dig den hjälp du behöver för att lindra smärta och obehag och återställa din tandhälsa. Kontakta oss idag för att boka en akut tid eller besök oss under våra drop-in tider för omedelbar vård.

Akuttandvård