Rågsved

Basundersökning

Regelbundna tandläkarbesök är avgörande för att upprätthålla en frisk mun. Genom att regelbundet besöka din tandläkare kan vi identifiera och behandla eventuella problem i ett tidigt skede, vilket minimerar risken för ett ökat behandlingsbehov.

Vår basundersökning på Tandvård i Centrum ger dig en grundlig översikt av din munhälsa. Vår erfarna tandläkare gör en grundlig undersökning av slemhinna och tunga, tar sig tid att granska varje tand och leta efter eventuella problem såsom karies, frakturer och tandsprickor. Tandköttets hälsa kontrolleras genom screening av tandköttsfickor och om blödning, inflammation och tandsten förekommer.

Fyra bitewing-röntgenbilder ingår i undersökningen för att ge vår tandläkare en detaljerad bild av din tandhälsa. Dessa bilder hjälper oss att upptäcka eventuella dolda problem som annars kan gå obemärkta. Vid upptäckt av något avvikande får du en behandlingsplan och ett kostnadsförslag. Vi sätter alltid din hälsa och välbefinnande främst och påbörjar aldrig behandlingar utan ditt godkännande.

 

Vi på Tandvård i Centrum strävar efter att erbjuda dig den bästa vård och behandling för din munhälsa. Genom regelbundna besök och en noggrann basundersökning kan vi tillsammans arbeta för att upprätthålla och förbättra din tandhälsa på lång sikt. Kontakta oss idag för att boka din undersökning och ta det första steget mot livet med ditt bästa leende varje dag.

Namnlos-design-17