Rågsved

Bettskenor

Hos Tandvård i Centrum förstår vi vikten av en god nattsömn och ett friskt bett. Därför erbjuder vi skräddarsydda bettskenor av högsta kvalitet för att behandla och förebygga olika tand- och käkrelaterade problem.

Bettskenor är en effektiv lösning för att behandla problem som tandgnissling (bruxism), temporomandibulära ledbesvär (TMJ) och spänningshuvudvärk som kan orsakas av överaktivitet i käkmusklerna under sömnen. Genom att använda en bettskena kan du skydda dina tänder mot skador, minska muskelspänningar och förbättra din sömnkvalitet.

Vi erbjuder olika typer av bettskenor för att passa olika behov och preferenser. Våra alternativ inkluderar hårda bettskenor för maximalt skydd och tandpositionering, mjuka bettskenor för ökad komfort och flexibilitet, samt hybridbettskenor som kombinerar fördelarna med både hårda och mjuka material.

Tandvård i Centrum skapar vi individuellt anpassade bettskenor som är bekväma att bära och ger optimalt skydd mot tandgnissling och andra bettrelaterade problem. Våra erfarna tandläkare utför noggranna undersökningar och tar avtryck av ditt bett för att säkerställa en perfekt passform och funktion för din skena. Vi använder endast högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och komfort under lång tid.